Nieuws

Zelfverdediging meiden van 8 to 16 jaar
We zijn trots op onze meiden zelfverdediging voor het behalen voor hun volgende niveau. Ze zijn gegroeid de afgelopen periode en weer een stukje weerbaarder en zelfverzekerder geworden.

Pound Fitness nieuw bij Budo Centrum Zeist

Dit jaar zijn we begonnen met het aanbieden van lessen Pound Fitness. Werk aan je conditie op de meeslepende ritmes van muziek. Instappen kan op ieder niveau.

Budo Centrum Zeist start samenwerking met Tjamie Sports Taekwon-Do

Afgelopen maandag 20 mei zijn we gestart met de eerste lessen Taekwon-Do. De lessen worden verzorgt door Tjamie Sports onder leiding van Sensei Jamil. Er zijn lessen op maandag- en donderdagavond. Meedoen kan al vanaf 4 jaar.

Ouder-kind karatezelfverdedigingtraining groot succes

Op zondag 7 april was het weer tijd voor de jaarlijkse ouder-kind training. Kinderen konden samen met één van hun ouders trainen en laten zien wat ze allemaal zoal leren tijdens de reguliere karatelessen.

Budo Centrum Zeist nu ook Schoolactieve vereniging

Afgelopen vrijdag 5 april tekende Budo Centrum Zeist een overeenkomst met de gemeente Zeist om een actieve bijdrage te gaan leveren aan de ontwikkelingen van sporten op scholen.

Grote Beker 

Micky verdient de grote beker voor inzet en discipline over de afgelopen periode. Gefeliciteerd Micky!

Karate jeugdexamens

Afgelopen zaterdag werden de halfjaarlijkse karate jeugdexamens afgenomen bij Budo Centrum Zeist. In 3 groepen deden ruim 50 kinderen examen voor hun volgende slip of band. Iedereen is geslaagd.

Aikido examens

Op woensdag 21-11 waren de eerste 6e Kyu examens bij Budo Centrum Zeist. Het niveau was hoog en alle 4 de kandidaten zijn geslaagd.

Kumite toernooi

Afgelopen zaterdag was het jaarlijkse Kumite toernooi bij Budo Centrum Zeist. Het was weer een gezellige middag waarbij de deelnemers mooie technieken lieten zien. 

After summer training

We zijn het nieuwe seizoen begonnen met een after summer training voor zowel de jeugd als de volwassenen.

Examens voor de karate volwassenen groot succes

Afgelopen donderdag deden 6 volwassenen examen voor hun volgende band. Iedereen is geslaagd. Gefeliciteerd.

Examens voor de karate jeugd groot succes

Meer dan 45 leden deden examen en toonde wat ze allemaal geleerd hebben in de afgelopen periode. Iedereen is geslaagd! Gefeliciteerd.

De grote beker

Joris verdient de grote beker voor inzet en discipline over de afgelopen periode. Gefeliciteerd Joris!